10 důvodů, proč vybrat e-mailing od Ecomail.cz

Často se u potenciálních klientů setkáváme s otázkou “Proč bychom si měli vybrat zrovna Ecomail?”. V následujícím článku jsme se proto rozhodli blíže popsat funkce naší aplikace, které při výběru e-mailingového nástroje hrají velkou roli. Věříme, že vám tyto informace pomohou lépe zhodnotit, zda Ecomail splňuje vaše očekávání. 

1. Doručitelnost na prvním místě

Ecomail umí e-maily nejen posílat, ale hlavně spolehlivě doručit. A pokud posíláte na české a slovenské zákazníky, bude pro vás e-mailový nástroj Ecomail tou správnou volbou. Můžeme vám zaručit spolehlivou doručitelnost na české a slovenské servery jako je Seznam, Centrum, Zoznam a další. Seznam totiž stále zaujímá významný podíl ze všech schránek v ČR. 

Náš systém zároveň neustále monitoruje doručitelnost do všech významných schránek a odhalí tak jakýkoliv případný problém mnohem dříve, než jej sami zaznamenáte. Můžete si tak být jisti, že uděláme vše pro to, abychom váš e-mail do schránky doručili. 

Zaměřte se na doručitelnost vašich newsletterů a vyhněte se tak obloukem složce SPAM >> 

2. Drag & drop editor pro tvorbu newsletteru 

Součástí aplikace je drag & drop editor pro tvorbu e-mailových šablon. Snadno se ovládá a nabízí spoustu užitečných funkcí, které vám pomohou vytvořit newsletter přesně podle vašich představ bez pomoci grafika nebo kodéra. Díky vzorovým šablonám navíc nemusíte s tvorbou newsletteru začínat úplně od nuly a ušetříte tak váš drahocenný čas.

Přehled oblíbených funkcí editoru:

1. Rozsáhlé možnosti textového editoru.

2. Editor obrázků, který umožňuje snadnou a rychlou úpravu vlastních obrázků přímo při tvorbě šablony.

3. Nastavení neviditelného preheaderu a vlastní šířky e-mailu.

4. Napojení na fotobanku s více než 3 miliony fotografií.

5. Možnost nastavení rozdílného obsahu pro mobil a desktop.

6.  Snadná personalizace obsahu pomocí merge tagů přímo v editoru.

7. Jednoduché vkládání produktů z xml feedu.

… a to rozhodně není vše! Prohlédněte si všechny funkce editoru >> 

Při tvorbě šablony si také nemusíte lámat hlavu se správným zobrazením. Kód e-mailu je připraven tak, aby se korektně zobrazoval na mobilu i desktopu a ve všech významných schránkách jako je Gmail, Outlook, Seznam nebo Centrum. Před ostrou rozesílkou si navíc zobrazení newsletteru můžete ještě otestovat.

S tvorbou vaší první šablony vám pomůže webinář zdarma, ve kterém vám práci s editorem detailně představíme >> 

3. User friendly prostředí aplikace

Naší silnou stránkou je příjemné prostředí a intuitivní ovládání celé aplikace. Uživatelské rozhraní neustále modernizujeme a ladíme tak, aby byla práce v aplikaci pro naše zákazníky pohodlná a zároveň vysoce efektivní. Svůj první newsletter tak zvládne v Ecomailu poslat i úplný začátečník.

4. Pokročilé funkce, které si zamilujete 

Ecomail je nejen snadno ovladatelný, ale zároveň nabízí mnoho pokročilých funkcí pro vysoce personalizovaný a automatizovaný e-mailing. Naše chytré funkce oceníte zvlášť, pokud řešíte e-mail marketing e-shopu. 

Automatizace

V aplikaci najdete drag & drop builder pro tvorbu automatických kampaní, ve kterém je vytvoření jakéhokoliv scénáře úplná hračka. 

Pokud nechcete s tvorbou scénáře začínat od začátku, můžete využít naše přednastavené scénáře automatických kampaní, které nastavíte na několik kliknutí. Najdete mezi nimi například oblíbenou kampaň opuštěného košíku, přání k svátku nebo třeba slevu na první nákup. Scénáře jsou vám k dispozici včetně šablon e-mailů, které stačí jen lehce poupravit. 

K přednastaveným šablonám nabízíme také webinář, ve kterém vám ukážeme, jak vytvořit 5 nejoblíbenějších automatizací doslova za pár minut >>

Personalizovaný obsah

Využijte také možnost personalizace e-mailu, která vám pomůže zvednout procento dokončených nákupů. V Ecomailu můžete odběratelům přizpůsobit e-maily přesně podle vašich potřeb. Oslovte zákazníky jménem, zašlete jim e-mail s naposledy zakoupenými či zobrazenými produkty nebo jim ukažte jejich nejbližší výdejnu.

Sběr kontaktů pomocí formulářů

Aktivní sběr kontaktů je základním kamenem úspěšného e-mailingu. V Ecomailu jsme si toho vědomi, a proto mají naši zákazníci ve všech tarifech možnost nastavit 3 druhy formulářů pro sběr kontaktů a to statický formulář do stránky, pop-up okno nebo vysouvací lištu. Formuláře vytvoříte jednoduše pomocí drag & drop editoru a následně už jen vložíte na váš web. 

Jaké další pokročilé funkce Ecomail nabízí? Podívejte se sami >> 

5. Propojení s Facebookem

Stačí jen pár kliků a během chvilky máte reklamní účet na Facebooku propojený s databází u Ecomailu. Díky propojení můžete sbírat e-mailové kontakty přímo z Facebooku a poté začít ihned komunikovat s nově zaregistrovaným uživatelem pomocí e-mailu. 

Kromě toho budete schopni zacílit reklamu na Facebooku na vlastní publikum vytvořené z vaší e-mailové databáze v Ecomailu. A to není všechno! Využijete také funkci Facebook Follow up, díky které budete moct zobrazit reklamu na Facebooku jen těm kontaktům, které neotevřely e-mailovou rozesílku. Touto kampaní tak zvýšíte dosah vašeho sdělení.

6. SMS kampaně

Kromě e-mailingu a napojení na sociální sítě, můžete v Ecomailu posílat také sms zprávy prostřednictvím klasických kampaní nebo automatizací. Reaktivujte kontakty, které už vám na e-maily nereagují nebo posílejte VIP zákazníkům zprávy o speciálních akcích.

7. Bezplatná online podpora pro všechny 

Online podporu na chatu nebo telefonu v češtině naši klienti oceňují především na začátku, kdy se s Ecomailem teprve seznamují. Kromě klasické podpory nabízíme také bezplatné představení nástroje. S požadavkem o demo hovor nás můžete kdykoli kontaktovat >>

Po celou dobu využívání nástroje řešíme vaše dotazy, návrhy na zlepšení aplikace nebo případné problémy prakticky obratem. 

8. Integrace

Díky naší API propojíte Ecomail téměř s každým systémem. Kromě toho neustále rozšiřujeme nabídku našich pluginů pro snadnou integraci bez pomoci programátora. Mezi oblíbené napojení patří e-shopová řešení Shoptet, Prestashop, Woocommerce nebo CRM nástroj Raynet.

Pokud mezi pluginy svůj systém nenajdete, můžete pro napojení použít Zapier nebo Integromat, případně nás můžete s požadavkem o nové napojení kontaktovat na zákaznické podpoře >>

9. Workshopy a další doplňkové služby

Nevíte, jak začít nebo nemáte čas se e-mailingu sami věnovat? V Ecomailu se máte na koho obrátit.

Nováčkům pomáháme s úvodním nastavením a přechodem k Ecomailu >>

Poskytujeme také hromadná školení, individuální workshopy, výhodné balíčky i služby na míru. Stačí nám poslat nezávaznou poptávku a my vám rádi poradíme, která z nabízených služeb by pro vás byla nejvhodnější. Prozkoumejte naše doplňkové služby >>

10. Dostupná cena

A nakonec cena. Ta je nastavena tak, aby si skutečně cílený a automatizovaný e-mailing mohl dovolit i začínající podnikatel nebo menší e-shop. Ceník naleznete přímo na webu Ecomailu >>

Rádi byste Ecomail nezávazně vyzkoušeli? Založte si na našich stránkách účet ZDARMA nebo nám napište na support@ecomail.cz.

Tak neváhejte a pošlete to tam s Ecomailem! 💌

Veronika Dostálová

2 thoughts on “10 důvodů, proč vybrat e-mailing od Ecomail.cz

Add yours

Vložte váš komentář

Blog at WordPress.com.

Up ↑

Discover more from Blog Ecomail

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading